Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Lopik-Polsbroek Nieuws Langer thuis wonen markt
22 maart 2016 |

Langer thuis wonen markt

​Vitras nodigt inwoners van de gemeente Lopik uit voor een informatiemarkt over 'langer thuis wonen'. Deze markt vindt plaats op 19 maart van 13:30 tot 17.00 uur in Dorpshuis 'de Schouw' te Lopik.

v De markt wordt geopend door wethouder de heer J.R.C. van Everdingen.  
 
Het aanbod voor woningaanpassingen, hulpmiddelen en diensten om langer zelfstandig te wonen is groot. Zó groot dat het moeilijk is om de weg erin te vinden. Wat moet ik doen om thuis comfortabel oud te worden? Hoe kan ik zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Waar kan ik terecht voor informatie voor mijn ouders? Deze vragen beantwoorden we graag tijdens de informatiemarkt 'langer thuis wonen'. Verschillende aanbieders brengen innovatieve oplossingen waarmee u langer thuis kunt blijven wonen. U krijgt informatie over hulpmiddelen, ondersteuning, vitaliteit en woningaanpassingen. 
 
Vitras organiseert deze markt in overleg met de Gemeente Lopik. Vanuit Vitras wordt u te woord gestaan door verzorgenden en verpleegkundigen en een medewerker van de comfortdiensten aan huis (o.a. personenalarmering, valpreventie). Andere deelnemers zijn onder andere Rode Kruis Lopik/Polsbroek Fashion Plus (modeshow en verkoop), Plus van Velzen, Pulse en Veiligheid Regio Utrecht.
 
Ouderen en hun mantelzorgers die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met de medewerkers van Vitras via 088 – 854 32 20.

Artikel delen?