Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Noord-Holland Noord Dit doen we Collecteren

Collecteren

​Loopt u volgend jaar o​ok mee?

Artikel delen?

 

Al met een paar uurtjes tijd kunt u​ iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant! Elk jaar, tijdens onze jaarlijkse collecte week, gaan duizenden enthousiaste en gemotiveerde collectanten langs de deuren voor Het Rode Kruis! Loopt u mee?

 
Collecteren wordt nog leuker als u met een vriendin, familielid of buurman loopt. Daarnaast kunt u samen dubbel zoveel huizen langsgaan en dus meer geld ophalen voor de lokale activiteiten van het Rode Kruis. Vraag uw vrienden, familieleden of buren met u mee te lopen via uw sociale media kanalen.

 

Collectecoördinator worden voor het Rode Kruis?

​Heeft u meer tijd? Het Rode Kruis heeft ook collectecoördinatoren nodig. Het Rode Kruis werkt met coördinatoren op wijk- en op afdelingsniveau. Als u meer dan twee uurtjes van uw tijd kunt en wilt investeren, kunt u zich ook aanmelden als wijkcoördinator of collectecoördinator. De tijdsinvestering is in de weken naar de collecte toe 2 tot 4 uur per week. Meer weten? Bekijk dan onze vacature. U kunt zich aanmelden als coördinator via de mail aposthumadeboer@redcross.nl​