Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Oss e.o.

Rode Kruis afdeling Oss

​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.

 

Over ons

Rode Kruis Oss en omstreken is in september 1944 in Oss opgericht als Eerste Hulppost. Inmiddels verleent de afdeling niet alleen maar noodhulp maar ook sociale hulp aan inwoners van de regio Het Maasland. Het Maasland omvat de volgende kernen: Berghem, Demen, Deursen-Dennenburg, Dieden, Geffen, Haren, Heesch, Herpen, Huisseling, Keent, Koolwijk, Lith, Lithoijen, Macharen, Maren-Kessel, Megen, Neerlangel, Neerloon, Nistelrode, Nuland, Oss, Overlangel, Oijen, Ravenstein, Schaijk, 't Wild, Teeffelen en Vinkel.

Dit doen we

bij Rode Kruis afdeling Oss e.o.
Al onze activiteiten en zorgverlening, van zowel Zelfredzaamheid en EHBO op maat, Evenementen Hulpverlening als Jeugd & Jongeren, zijn gericht op de regio Het Maasland.

Nieuws

van het landelijke Rode Kruis

 

 

Moeder gered door 8-jarige zoon: "Ik durf er niet aan te denken wat er zonder zijn hulp was gebeurd"http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Moeder-gered-door-8-jarige-zoon-Ik-durf-er-niet-aan-te-denken-wat-er-zonder-zijn-hulp-was-gebeurd.aspx2017-06-20T22:00:00ZMoeder gered door 8-jarige zoon: "Ik durf er niet aan te denken wat er zonder zijn hulp was gebeurd"
Water, waaiers en tomaatjes voor kwetsbare ouderenhttp://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Water-waaiers-en-tomaatjes-voor-kwetsbare-ouderen.aspx2017-06-19T22:00:00ZWater, waaiers en tomaatjes voor kwetsbare ouderen
Rode Kruis: EHBO-kennis kinderen en jongeren te laag http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Rode-Kruis-EHBO-kennis-kinderen-en-jongeren-te-laag-.aspx2017-06-18T22:00:00ZRode Kruis: EHBO-kennis kinderen en jongeren te laag

Iedereen kan helpen

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer