Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Renkum-Wageningen Dit doen we EHBO bij evenementen

EHBO bij evenementen

Het Rode Kruis heeft lange ervaring met het organiseren van EHBO bij kleine evenementen tot aan de grootste evenementen van Nederland. Van plaatselijke sporttoernooien tot zeer grote evenementen met duizenden bezoekers.

Belangstelling?

Samen met u nemen wij uw evenement door en maken een gedegen plan dat past bij de vraag en waarmee u uw vergunningsaanvraag kunt doen bij een gemeente. U ontvangt een overzichtelijke offerte op basis van de kosten die wij denken te maken.

Getrainde en ervaren medewerkers

Het Rode Kruis leidt zelf haar mensen op tot EHBO’ers met extra kennis en ervaring. Zo zijn er aanvullende opleidingen voor sportevenementen, hulpverlening op het strand, wandelevenementen, kinderevenementen en EHBO bij drugs en alcohol. Dankzij de samenwerking binnen de regio beschikken wij over honderden vrijwilligers EHBO.
 

Uitgebreid materiaal

Het Rode Kruis heeft een scala aan materiaal beschikbaar voor evenementen. Van speciale sportkoffers tot EHBO-tenten en voertuigen die speciaal zijn aangepast met brancards zodat deze als mobiele EHBO-post kunnen dienen. We gaan dus veel verder dan EHBO’ers met een EHBO-tas en kijken naar wat er echt nodig is. De post is altijd goed ingericht en herkenbaar zodanig. Waar nodig hanteren we zelf een calamiteitenvoorraad, bijvoorbeeld extra dekens voor als het weer omslaat.
 
De eigen verbindingsdienst verzorgt een portofoonnetwerk zodat alle hulpverleners ten alle tijden bereikbaar zijn. Voor inzet van het materiaal betaalt u een kleine vergoeding. Met deze vergoeding zorgen wij voor het onderhoud en de vervanging van de materialen.
 
Graag laten wij u als organisator van een evenement weten wat het Nederlandse Rode Kruis Renkum-Wageningen kan betekenen.
Voor meer informatie of een aanvraagformulier kunt u contact opnemen met info@NRKRenkumWageningen.nl
 
 

Criteria Aanname evenementen

Het Rode Kruis Renkum-Wageningen is gespecialiseerd in hulpverlening bij evenementen waarbij we meerdere hulpverleners inzetten, bikes, voertuigen of tenten inzetten als ehbo-post.
We richten ons op publieksevenementen waarbij:
  • Minimaal 250 deelnemers of publiek aanwezig is,
Of:
  •  Sporttoernooien vanaf 150 deelnemers en publiek (minimaal 100)
  • Evenementen met sociale achtergrond ( patiëntenverenigingen en sponsorlopen e.d.)
  • Evenementen met internationaal karakter
  • Voor partners/sponsoren van het Rode Kruis​