Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Rotterdam Dit doen we Eerste hulp Zakelijke cursus op maat

Zakelijke cursus op maat

Wilt u binnen uw organisatie een EHBO-​cursus voor uw medewerkers organiseren? Of wilt u een cursus op een uitzonderlijke manier inzetten, bijvoorbeeld als teambuildingsuitje? Wij gaan graag met u in gesprek om tot een maatwerkop​lossing te komen. 

Artikel delen?

​​EHBO-cursussen voor eigen medewerkers
Veel mensen hebben interesse om een EHBO- cursus te volgen. Zij zien het belang voor hun directe omgeving (als ouder, collega of mantelzorger) om in noodsituaties te kunnen handelen. Als werkgever kunt u drempels als tijd, locatie en het kostenaspect wegnemen door deel te nemen aan het EHBO-programma van het Rode Kruis Rotterdam.

Onze EHBO-programma's bieden wij 'op maat' aan. In onderling overleg kijken we naar het best passende programma. We kijken onder meer samen naar de precieze inhoud van de cursus, de gewenste locatie, groepsgrootte en duur van de cursus. Alle cursussen worden gegeven door Rode Kruis erkende EHBO-instructeurs.

Ons cursusaanbod:
Snelcursus EHBO (leer wat te doen bij de 7 meest voorkomende ongevallen)
EHBO-cursus (Europees Certificaat)
Cursus Reanimatie & AED
Cursus EHBO aan baby's en kinderen (met goedgekeurd certificaat door de Rijksoverheid om aan de slag te gaan als gastouder)

Dit levert het op
Met een EHBO-cursus van het Rode Kruis Rotterdam:
  • ​​​Geeft u invulling aan goed werkgeverschap richting uw werknemers, directe omgeving en stakeholders. 
  • Geeft u invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een percentage van iedere EHBO-cursus ten goede komt aan de opleidingen voor onze vrijwillige noodhulpverleners. Zo helpt u het Rode Kruis 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar standby te blijven voor noodsituaties en draagt u bij aan een veiliger Rotterdam. 
  • ​Krijgen uw werknemers een Europees erkend Rode kruis certificaat en kunnen zij bijdragen aan de veiligheid op de werkvloer. U steunt het doel van het Rode Kruis om EHBO-kennis onder Rotterdammers te vergroten. Daarmee draagt u bij aan een veiliger en hulpvaardiger Rotterdam.

​De prijzen van ons cursusaanbod voor medewerkers beginnen bij €50,- per deelnemer. 
Onze projectmanager Liselotte Mentink gaat graag met u in gesprek om tot een mooi voorstel op maat te komen. Zij is bereikbaar op lmentink@redcross.nl of 010-2060622