Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
EHBO doe je zo
Home Afdelingen Afdeling Schouwen-Zierikzee

Rode Kruis afdeling Schouwen-Zierikzee

​​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. ​​Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.

 ​

Over ons

Rode Kruis afdeling Schouwen-Zierikzee is een afdeling met ruim 50 vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten voor de noodhulpverlening overeenkomstig de missie en visie van het Rode Kruis. Onze werkwijze? We bekijken voortdurend waar onze hulp het hardst nodig is, overleggen met hulpvragers en bieden concrete oplossingen aan. Waar het kan helpen wij!

Activiteiten

van Rode Kruis afdeling Schouwen-Zierikzee
Onze afdeling verzorgt jaarlijks de EHBO bij diverse evenementen. Gelukkig zijn er meestal weinig incidenten, maar het is voor de organisatie een veilig gevoel dat er vrijwilligers van het Rode Kruis aanwezig zijn. Verder verzorgen we een aantal sociale hulp activiteiten: ◦Recreatieve activiteiten ◦Huisbezoeken ◦Vakantieprojecten ◦Ondersteuning thuiszorg

In de spotlights

 

 

Geerten (30) wandelt al 25 jaar voor het goede doel http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Rode-Kruis-Bloesemtocht-viert-25-jarig-jubileum-.aspx2017-04-21T22:00:00ZGeerten (30) wandelt al 25 jaar voor het goede doel
Moderne hulpverlening: "Liever wifi dan eten"http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Liever-wifi-dan-eten.aspx2017-04-19T22:00:00ZModerne hulpverlening: "Liever wifi dan eten"
Vrijwilliger Rob (72) is er maar druk mee: “Ik ben vaak zeven dagen per week in de weer!” http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Vrijwilliger-Rob-is-er-maar-druk-mee-Ik-ben-vaak-zeven-dagen-per-week-in-de-weer-.aspx2017-04-13T22:00:00ZVrijwilliger Rob (72) is er maar druk mee: “Ik ben vaak zeven dagen per week in de weer!”

 Blokken WebPart

Iedereen kan helpen

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Steunen als bedrijf

Wil jij je ondernemerschap inzetten voor mensen in nood? Dat kan! En helemaal in lijn met jouw strategie. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer

 Vacatures Schouwen Zierikzee