Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Sittard Wat kunt u doen Donateur worden

Donateur worden

Donateur worden
U kunt het landelijke Rode Kruis steunen door het doen van een eenmalige of structurele donatie. Wilt u het Rode Kruis helpen en een donatie doen? Klik dan op deze link naar de website van het landelijke Rode Kruis.
 
Schenken via testament
Het Nederlandse Rode Kruis is net als andere goede doelen mede afhankelijk van inkomsten uit nalatenschappen. Daarom zijn we ook blij met het feit dat de overheid het schenken aan goede doelen stimuleert met onder meer een gunstige successieregeling. Voor mensen die een hechte band met de regio Sittard hebben, bijvoorbeeld omdat ze hier geboren zijn of al lang wonen, kan dit een mooie manier zijn om iets na te laten. 
Als u besluit specifiek de afdeling Sittard e.o. te begunstigen in uw testament, wilt u dit dan met name omschrijven. Vervolgens gebruikt de afdeling deze gelden dan ook alleen voor aan haar gelieerde activiteiten e/o projecten. We zijn dankbaar dat mensen ons werk op deze bijzondere manier willen steunen. Iedere nalatenschap, of een deel daarvan, levert een onschatbare bijdrage aan het verminderen van pijn, honger en verdriet op deze wereld en 'om de hoek'.
 
Legaat
Indien men een legaat wil bestemmen voor specifiek de afdeling Sittard e.o., dan dient men dit met name te omschrijven bij uw notaris. Vervolgens gebruikt de afdeling deze gelden dan ook alleen voor aan haar gelieerde activiteiten e/o projecten.
Meer willen weten over nalatenschappen, kijk dan op: http://www.nalaten.nl/ of neem met onze afdeling contact op:
T: 046-4511448 (voicemail aanwezig)