Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Stichts Weidegebied Dit zijn we

Dit zijn we

​​

Het Rode Kruis in het Stichts Weidegebied bestaat al sinds 1868. In 2009 zijn de afdelingen uit dit gebied samengevoegd tot één afdeling. De afdeling ​bestaat uit 6 kerngebieden: De Angstel, De Ronde Venen, Vechtstreek, Woerden, Oudewater en Linschoten/MontfoortHet Rode Kruis Stichts Weidegebied biedt hulp aan de medemens in nood. De ruim 300 vrijwilligers van het district zijn actief op het gebied van S​ociale Hulp/Zelfredzaamheid, EHBO, Hulp bij rampen en Bijzondere vakanties​.

Met onze vrijwilligers en nog eens 300 collectanten zijn wij - als neutrale organisatie - afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Download hier Intermezzo, ons vrijwilligersblad.

Lees meer:Klik hier om naar de Rode Kruis pagina van Oudewater te gaan.Klik hier om naar de Rode Kruis pagina van Linschoten/Montfoort te gaan.Klik hier om naar de Rode Kruis pagina van de Vechtstreek te gaan.Klik hier om naar de Rode Kruis pagina te gaan van Woerden/HarmelenKlik hier om naar de Rode Kruis pagina van de Ronde Venen te gaan.Klik hier om naar de Rode Kruis pagina van De Angstel te gaan.