Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Súdwest Fryslân Nieuws Tulp voor Hulp groot succes
7 maart 2016 |

Tulp voor Hulp groot succes

​Vorige week was de 'Tulp voor Hulp' te koop bij alle Albert Heijn-vestigingen in Nederland. Van iedere bos tulpen ging 1 euro naar de noodhulp van het Rode Kruis in Nederland. Wij waren met een aantal collega's aanwezig bij de Albert Heijn in de Stadsfenne in Sneek om informatie te geven over de actie en noodhulp van het Rode Kruis.

Want meer geld voor noodhulp in Nederland is hard nodig. Om zo goed mogelijk hulp te verlenen bij noodsituaties en calamiteiten hebben we onder andere nieuwe AED's, verbandmaterialen en fietsen voor de mobiele medische teams nodig. Want ook in Nederland staan duizenden vrijwilligers klaar om te helpen bij noodsituaties, zoals bij een grote brand, ongeluk, overstroming of storm. Onze vrijwilligers zijn opgeleid en getraind om in geval van calamiteiten de professionele hulpdiensten te ondersteunen met medische assistentie, evacuatie en opvang van slachtoffers, maar ook om EHBO te verlenen bij evenementen.

Vandaag hebben we het bericht ontvangen dat er met de landelijke Tulp voor Hulp actie maar liefst € 150.000,- is opgehaald. Daar zijn we erg blij mee en willen alle tulpenliefhebbers in Súdwest Fryslân hartelijk danken voor hun bijdrage.2016.03.07 Nieuws Rode Kruis Sudwest Fryslan - Albert Heijn Tulp voor Hulp 1.JPG

2016.03.07 Nieuws Rode Kruis Sudwest Fryslan - Albert Heijn Tulp voor Hulp 2.JPG

2016.03.07 Nieuws Rode Kruis Sudwest Fryslan - Albert Heijn Tulp voor Hulp 4.JPG


Artikel delen?