Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Actueel Geerdijk nieuwe Postcode

Geerdijk nieuwe Postcode

Per 1 september is de Geerdijk zelfstandig geworden en heeft daardoor een nieuwe postcode gekregen. Tijdens de cursus werd er de vraag gesteld of het alarmeringsysteem de postcode wel kent. Na telefonisch contact gehad te hebben met AED-alert, heeft AED-alert, omdat het toch wel een heel technisch verhaal is, het één en ander op papier gezet.

 
Omdat het systeem AED Alert gebruikt maakt van o.a. een TNT database gebaseerd op kadastrale gegevens kan het zijn dat alhoewel de nieuwe postcode reeds is doorgevoerd in de gemeente het nog enige tijd duurt voor dit administratief in het kadaster / TNT database verwerkt is.

Alhoewel in sommige gevallen de postcode wel herkent wordt door het systeem AED Alert (bijv. Nieuw - 7686 AC Kolenmieten - Geerdijk VOORHEEN 7681 AC Wilhelminastraat Vroomshoop blijkt dat de postcode / huisnummer combinatie nog niet wordt herkent voor de locatiebepaling welke nodig is voor het uitgaan van de meldingen van het systeem AED Alert.
 

Wij adviseren uw cursisten / deelnemers aan AED Alert woonachtig in dit postcodegebied, voor nu, nog geen gebruik te maken van de nieuwe postcode voor het systeem AED Alert. Mochten zij dit wel doen dan zal men of een foutmelding ontvangen dat de postcode / huisnummer combinatie niet juist is of het systeem zal de postcode wel herkennen maar dan vindt er geen locatiebepaling plaats. Dit laatste is alleen voor ons zichtbaar en niet voor de deelnemer.
 

Na controle van het systeem AED Alert blijkt dat er op dit moment twee deelnemers zijn met een postcode (7686 AA en 7686 AC) welke wel door het systeem wordt herkent met een straatnaam en woonplaats maar geen locatiebepaling geeft. Deze deelnemers zullen bij een AED Alert melding geen sms ontvangen.
 

Op dit moment zijn er 114 actieve AED Alert deelnemers in Vroomshoop (Geerdijk)
 

Wij zullen de komende tijd de postcode regelmatig controleren of de wijziging inmiddels administratief is doorgevoerd. Mocht dit zo zijn dan zullen wij u hierover informeren. De verwachting is echter dat dit enige maanden kan duren.