Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Valkenswaard-Cranendonck Nieuws

Nieuwsoverzicht

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​ Enkele mededelingen uit het bestuur.

  • ​De vergunning voor de sloop van het gebouw Gelukken 15B dat naast het Rode Kruis gebouw staat is verleend. Ook heeft de Gemeente Valkenswaard een subsidie als bijdrage voor de sloop toegezwezen. Daarom is sloopbedrijf Joop v.d. Putten gevraagd de sloop te gaan uitvoeren. Nadere informatie volgt nog.​​
  • ​We zijn in gesprek met enkele mogelijke nieuwe vrijwilligers (mannelijk en vrouwelijk) om mogelijk nieuwe activiteiten op sociaal gebied te starten. Zodra we meer weten zullen we dit mededelen.
  • We gaan in Veldhoven deelnemen aan het project "Ontmoetingscentrum Zeelst" dat in Huize Sele zal worden opgezet. Aan dit project nemen naast het Wijkplatform Zeelst, Gezondheidscentrum de Bolzen, RSZK ook KBO Zeelst, de Zonnebloem en Swove deel. We hopen hiermee op een beter samenwerking met andere organisaties op sociaal gebied te realiseren.
  • Het project "Grany's Finest" met commerciële ontwerpers en verkoop organisatie, waar we graag aan willen deelnemen, komt in gevaar door bezuinigingsplannen op de subsidie van Swove door de Gemeente  Veldhoven. Er zijn alternatieven voorhanden die nu door ons bekeken worden.

​