Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Gered of reddeloos? Medische hulp maakt het verschil
Home Afdelingen Afdeling Veghel

Rode Kruis afdeling Veghel

​​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.


 

Rode Kruis Veghel e.o.
Evertsenstraat 9
5463 HM  Veghel
info@rodekruisveghel.nl

Over ons

Het Rode Kruis Veghel is met 135 vrijwilligers actief in Veghel en omstreken. Onze activiteiten zouden niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vrijwilligers. Het is fijn dan mensen bereid zijn kostbare tijd op te offeren om een verschil te maken voor andermans leven. Onze werkwijze? We bekijken voortdurend waar onze hulp het hardst nodig is, overleggen met hulpvragers en bieden concrete oplossingen aan. Waar het kan helpen wij!

Activiteiten

Veel mensen kennen het Rode Kruis door de internationale hulpverlening en van hulp bij nationale rampen… maar we doen veel meer. Wist u dat in Nederland slechts één op de 30 personen (3,2%) beschikt over Eerste Hulp vaardigheden? Vergroot uw kennis over Eerste Hulp!

Het laatste nieuws

van Rode Kruis afdeling Veghel

 

 

Kerstmarkt Joachim & Annahttp://www.rodekruis.nl/Afdeling/veghel/Actueel/Nieuws/Paginas/joachim-en-anna.aspx2015-12-04T23:00:00ZKerstmarkt Joachim & Anna
Weekmarkthttp://www.rodekruis.nl/Afdeling/veghel/Actueel/Nieuws/Paginas/Weekmarkt.aspx2015-09-07T22:00:00ZWeekmarkt
Bridgedrive voor het Rode Kruishttp://www.rodekruis.nl/Afdeling/veghel/Actueel/Nieuws/Paginas/Bridgedrive-voor-het-Rode-Kruis.aspx2015-04-23T22:00:00ZBridgedrive voor het Rode Kruis

Kan jij helpen?

Help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer