Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorne Putten

Rode Kruis afdeling Voorne Putten

​​​​​​​​​​​​​​De Plantage Brielle, Grootenhoek Hellevoetsluis, Voedselbank, Truckers run, Vliegersfestival Spijkenisse, MC theWheelie, 1 april viering Brielle, vluchtelingenopvang Ducdalf.

Velen van u zullen deze organisaties of evenementen kennen, maar weinigen van u zullen weten dat "onze" vrijwilligers van het Rode Kruis Voorne Putten hier goed werk verrichten. Hetzij in de vorm van eerste hulpverlening, chauffeurs speciaal vervoer, of gewoon, omdat hun hulp nodig is. Belangeloos.  

Wie weet kunnen wij ook iets voor úw organisatie of bedrijf betekenen, of kunnen wij u binnenkort verwelkomen als vrijwilliger​ of steun ons werk met uw gift​.


Artikel delen?

Sint Catharijnehof 19​
3231 XS Brielle
T: 0181-414334
​E:​ info@rodekruisvp.nl​

Dit doen we

Wilt u een EHBO-cursus volgen? Of organiseert u een evenement en wilt u hulpverleners van het Rode Kruis inzetten? Of wilt u meer weten over ons Sociaal Vervoer? Het Rode Kruis doet op Voorne Putten veel meer dan u denkt!

Dit zijn we

De waarde van vrijwilligers voor het Rode Kruis is groot. Onze activiteiten zouden niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vrijwilligers. Het is fijn dat mensen bereid zijn kostbare tijd op te offeren om een verschil te maken voor andermans leven. Onze werkwijze? We bekijken voortdurend waar onze hulp het hardst nodig is, overleggen met hulpvragers en bieden concrete oplossingen aan. Waar het kan helpen wij!

Nieuws

Nieuwsoverzicht van de afdeling

 

 

De PAM weer als 'nieuw'http://www.rodekruis.nl/Afdeling/voorneputtenrozenburg/Nieuws/Paginas/De-PAM-weer-als-'nieuw'.aspx2016-11-21T23:00:00ZDe PAM weer als 'nieuw'
Onze afdeling in het nieuwshttp://www.rodekruis.nl/Afdeling/voorneputtenrozenburg/Nieuws/Paginas/Onze-afdeling-in-het-nieuws.aspx2016-11-21T23:00:00ZOnze afdeling in het nieuws
Inzamelactie GreenMobile gestarthttp://www.rodekruis.nl/Afdeling/voorneputtenrozenburg/Nieuws/Paginas/Inzamelactie-GreenMobile-gestart.aspx2016-11-07T23:00:00ZInzamelactie GreenMobile gestart