Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorne Putten Dit doen we Sociaal vervoer

Sociaal vervoer

​​​​​​​​​Als u door ouderdom, ziekte of een handicap voor uw vervoer afhankelijk raakt van anderen, kan dat een enorme beperking zijn in uw vrijheid. De vrijwilligers van het Nederlandse Rode Kruis staan dan graag voor u klaar.


Artikel delen?

​​De afdeling Voorne Putten beschikt over een rolstoelbus, geschikt voor Sociaal Vervoer. Deze bus vervoert de mensen op verzoek naar en van de Rode Kruis activiteiten, Rode Kruis vakanties of de georganiseerde uitstapjes. U kunt ook gebruik maken van het vervoer wanneer de  gebruikelijke ​vervoersmogelijkheden niet toereikend zijn. De rolstoelbus kan dan worden ingezet voor uitstapjes naar bijvoorbeeld familie of andere sociale activiteiten. De bus is zo ingericht dat er verschillende soorten rolstoelen veilig vervoerd kunnen worden. De bus beschikt ook over een lift, zodat u comfortabel in en uit de bus geholpen kunt worden. 

Meer informatie?

​Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden en kosten voor het aangepast vervoer. 

​Voor vragen over het rolstoelvervoer kunt u contact opnemen met de coördinator Dhr. A. Hamelink tel. 0181 314884 of e-mail​​ naar sociaalvervoer@rodekruisvp.nl.​​