Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorne Putten Nieuws Rode Kruis Voorne Putten op Bruisend Brielle 2016
2 september 2016 |

Rode Kruis Voorne Putten op Bruisend Brielle 2016

​​​​​​​​

​Ben en Ruud hebben dit jaar de stand op Bruisend Brielle bemand. Gezegend met heerlijk weer, een volle kraam en fijne buren kon deze dag niet meer stuk.

Daniëlle had de kraam al volledig ingericht toen ik me om 10 uur kwam melden in de Voorstraat. De groenteman aan linkerzijde, voor de toeschouwer rechts, had zijn, of liever gezegd haar stand, zijn dochter had namelijk de presentatie gedaan, kraam al op een prachtige wijze aangekleed. De aardbeien waren lekker zoet en uit zijn verrassingstas eet ik nog. De buren aan rechterzijde waren van Careyn. De dames en heer hadden ook flink uitgepakt. In de loop van de dag hebben we flink wat warmtewaaiers uitgedeeld onder het bezoekend publiek.

Ook onze enthousiaste EHBO-ers waren op deze dag aanwezig. Ik begreep dat zij een rustige dag hebben gehad. Zij kwamen af en toe even buurten bij onze kraam.

Al met al hebben we een voor de afdeling goede dag gehad. De boeken- en vooral puzzelverkoop liep goed, er werd een aantal geïntereseerde cursisten geregistreerd en er werd zelfs gedoneerd in de collectebus. Voorwaar geen nutteloze dag.  Ik zou haast zeggen; tot volgend jaar Bruisend Brielle.    

Artikel delen?