Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorne Putten Nieuws Vele handen maken licht werk
14 juni 2016 |

Vele handen maken licht werk

​Onze afdeling is al jaren actief. Veel inwoners hebben wel eens, hetzij bewust of onbewust, onze EHBO-ers of Rode Kruisbus gezien. We hebben genoeg redenen om trots te zijn op het werk dat wij doen.
We gaan er dan ook mee door. Met activiteiten zoals Sociaal Vervoer en EHBO, maar ook met nieuwe projecten. Een van die projecten is fondsenwerving, het actief werven van geld om meer Rode Kruisactiviteiten mogelijk te kunnen maken.
Dit kan op heel veel manieren. Recent heeft de afdeling onder leiding van Daniëlle een Open Huis georganiseerd. Het verenigingskantoor heeft met behulp van een werkgroep ook aardige initiatieven ontplooid, zoals "tulp voor hulp", "Green Mobile" en "bloemen voor het RK", maar het zou ook kunnen in de vorm van collectes, sponsoring en donaties. Bijna niets is onmogelijk. Voor dit doel zoek ik vrijwilligers die mij willen helpen meedenken, onderzoeken, plannen en het organiseren van acties. 

De werkgroep fondsenwerving 

Het gaat hier om een permanente werkgroep voor uiteenlopende activiteiten in projectvorm. De werkgroep bestaat bij voorkeur uit een groep vrijwilligers/teamspelers met een positieve instelling, enthousiasme en, in verband met regelmatige groepsoverleggen, bij voorkeur woonachtig in de regio.   
Interesse gewekt ?  Vragen ben ik graag bereid te beantwoorden, bij voorkeur per email.

Vertel het vrienden, familie, kennissen, buren en overburen."

Met vriendelijke groet, 
Ruud van Donkelaar
Bestuurslid 
Portefeuillehouder Fondsenwerving
​​Fondsenwerving@rodekruisvp.nl

Artikel delen?