Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling West Veluwe Vallei (off-line) Actueel Nieuws 18 april: Wandelen over Landgoed Staverden met het Gelders Landschap
25 januari 2013 |

18 april: Wandelen over Landgoed Staverden met het Gelders Landschap

In 2013 organiseren het Rode Kruis en Het Geldersch Landschap en Gelderse kastelen weer wandelexcursies met de boswachter.

Landgoed Staverden
Lentewandeling voor mensen met een lichamelijke beperking op donderdag 18 april

Op Landgoed Staverden, gelegen in de bossen tussen Ermelo en Elspeet, lijkt de tijd stil te hebben gestaan. De kern van dit uitzonderlijk complete landgoed van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen, wordt gevormd door kasteel Staverden. Het huis wordt omringd door een gracht, koetshuis, oranjerie, een tuin met daarin witte pauwen en een prachtig aangelegd park.

In samenwerking met de boswachter van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen organiseert het Rode Kruis een middagwandeling op dit landgoed Staverden op 18 april voor mensen met een beperking.
Rolstoelgebruikers, blinden en slechtzienden, doven en slechthorenden; iedereen is van harte welkom. Start om 14.00 uur vanaf de grote parkeerplaats van het landgoed, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden.

Reserveren noodzakelijk

Duur: ca. 2 uur. Kosten: € 12,00 p.p. inclusief drankje en hapje.
Reserveren is noodzakelijk. Dit is mogelijk t/m vrijdag 12 april via
 

Meer Geldersch Landschap / Rode Kruis-wandelingen