Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling West Veluwe Vallei (off-line) Actueel Nieuws 7/7 Wandelen met de boswachter op de Lochemse Berg
18 juni 2012 |

7/7 Wandelen met de boswachter op de Lochemse Berg

Zaterdag 7 juli 2012
Zomerwandeling voor doven en slechthorenden, Lochemse berg

Op zaterdag 7 juli organiseert Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen samen met het Rode Kruis een zomerwandeling voor doven en slechthorenden op de Lochemse berg. De tocht gaat door glooiend gebied met bossen, akkers en weilanden. Onderweg zijn er mooie vergezichten. Een gebarentolk gaat mee om het verhaal van de boswachter te ‘vertalen’. Na afloop is er een drankje en hapje.
Start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Restaurant Bon’Aparte, Lochemseweg 37, 7244 RR Barchem (= weg van Lochem naar Barchem).

Aanmeldingsformulier

Reserveren is noodzakelijk. Dit is mogelijk tot 1 juli door invulling van dit formulier of via het Nederlandse Rode Kruis district Rijn- en IJsselstreek, telefoon 06 22 14 50 50 of per e-mail rijnenijsselstreek@redcross.nl.

Kosten

De kosten bedragen € 12,-- per deelnemer. Een begeleider kan kosteloos deelnemen. De bijdrage s.v.p. overmaken naar rekeningnummer 1527.98.498 t..n.v. het Rode Kruis district Rijn- en IJsselstreek / Den Haag o.v.v. naam deelnemer + de datum van de wandelexcursie.

Routekaartje

Bekijk hier het routekaartje naar de startplaats van de wandeling.