Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling West Veluwe Vallei (off-line) Actueel Nieuws Wandelen met de boswachter
28 maart 2012 |

Wandelen met de boswachter

In de periode maart t/m juni 2012 organiseren het Nederlandse Rode Kruis en Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen weer diverse wandelexcursies voor mensen met een fysieke beperking.
 

Woensdag 11 april 2012 Rolstoelwandeling met de boswachter, Leur-Hernen

De lente is begonnen. Bomen en struiken staan in de knop. Plantjes komen te voorschijn. En de vogels fluiten weer uitbundig. Voor iedereen die een rolstoel heeft en wil genieten van het voorjaar organiseert Stichting Het Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen op woensdag 11 april een rolstoelwandeling vanaf bezoekerscentrum Land van de Heerlijkheden, Van Balverenlaan 1b te Leur.
Ontvangst om 13.30 uur met koffie/thee en lekkers. Daarna een heerlijke wandeling van het idyllische Leur naar kasteel Hernen en weer terug. Na afloop krijgen de deelnemers een sapje en een borrelhapje uit de streek. Bij deze excursie wordt verwacht dat iedere deelnemer een begeleider meeneemt. In overleg kan het Rode Kruis hier ook behulpzaam bij zijn.
 

Aanmelden

Om mee te kunnen doen is reserveren noodzakelijk. U doet dat door dit aanmeldformulier in te vullen. U kunt ook bellen met 024 - 3888 009 of 06 - 22 14 50 50 of een bericht sturen naar rijnenijsselstreek@redcross.nl.

Kosten

De kosten bedragen € 12,00 p.p. Het geld kan overgemaakt worden op rekeningnummer 1527.98.498 t..n.v. het Rode Kruis district Rijn- en IJsselstreek / Den Haag o.v.v. naam deelnemer + de datum van de wandelexcursie.

Andere wandelingen

Zaterdag 28 april 2012
Bloesemgeurenwandeling voor blinden en slechtzienden, Waardenburg
 
Zaterdag 19 mei 2012
Lentewandeling voor doven en slechthorenden, Biljoen

Woensdag 20 juni 2012
Geurenwandeling voor blinden en slechtzienden, Zwaluwenburg
 
Klik hier voor meer informatie over de diverse wandelingen.
Bekijk hier routekaartjes naar de startplaatsen van de wandelingen.