Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Zandvoort Dit doen we EHBO

EHBO

Reanimatie kan het verschil maken tussen leven en dood. Heb jij je EHBO-diploma al?

Het Rode Kruis Zandvoort geeft verschillende EHBO cursussen. De kosten worden vaak grotendeels vergoed door de zorgverzekering.

Artikel delen?

Ga je bij ons aan de slag als vrijwilliger? Dan is er een speciale regeling waarmee je de kosten na 2 jaar terugbetaald krijgt. De vrijwilligers van het Rode Kruis helpen bij grote en kleine evenementen en zijn zowel op het Circuitpark Zandvoort als in en om Zandvoort actief.

rode kruis ehbo.jpg

Basisopleiding EHBO

Tijdens deze EHBO cursus leert u reanimeren, maar ook een bloedneus stelpen. In 12 avonden wordt u opgeleid door bevoegde instructeurs. De lessen worden gegeven op maandagavond van 20-22u in het Rode Kruis gebouw aan de Nicolaas Beetslaan. De cursus kost 200 euro, dit is inclusief lesmateriaal en examengeld.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar Martine Joustra (opleidingenzandvoort@rodekruis.nl).

 rode kruis ehbo 2.jpg

EHBO bij evenement

Calamiteiten, groot of klein, kunnen ervoor zorgen dat uw evenement letterlijk rampzalig verloopt. Deskundige hulp helpt in zo'n geval erger voorkomen. Om die reden is de aanwezigheid van hulpverlening veelal verplicht en staat het ongetwijfeld ook in uw draaiboek. Rode Kruis Zandvoort beschikt over ervaren, goed opgeleide hulpverleners en helpt u graag om dit onderdeel op professionele wijze te laten verlopen.

Gaat u een evenement organiseren in Zandvoort en heeft u daarbij eerstehulpverleners nodig? Neem dan contact op met Rob Spruyt, onze co├Ârdinator evenementenhulpverlening. Hij is bereikbaar via evenementenhulpverleningzandvoort@rodekruis.nl.