Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws Neem een kijkje op de veiling voor Serious Request
20 december 2010 |

Neem een kijkje op de veiling voor Serious Request

Al een kijkje genomen op de veiling voor 3FM Serious Request? Daar worden namelijk tal van leuke, originele en unieke items aangeboden. Zo kan je bieden op een rondleiding door Paleis het Loo. Beschikbaar gesteld door Prinses Margriet, vicevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis. Maar ook op een stage bij de Wereldomroep of meedingen naar een rol in het nieuwe Suske en Wiske boek.

 
Op http://seriousrequest.3fm.nl/page/10_veiling/veiling staat een overzicht van alle producten voor de veiling. Neem dus snel een kijkje. De opbrengst van de veiling gaat natuurlijk naar 3FM Serious Request. Met die donatie kunnen we de weeskinderen door aids helpen.
 
Met het verlies van hun ouders, verliezen de kinderen ook de basis voor een normaal leven. Vaak zijn ze getraumatiseerd. Ze hebben hun vader of moeder zien sterven na een slopend ziekbed. Maar gelegenheid om hun verdriet te verwerken hebben de kinderen nauwelijks. Er zijn te veel zorgen. Wij kunnen deze kinderen helpen. Voor 25 euro geeft het Rode Kruis een kind een maand lang eten, verzorging en scholing. De basis voor een nieuwe start met zich op een toekomst.
 

Kan de in eigenschap Koppeling naar inhoud opgegeven URL niet ophalen. Raadpleeg uw sitebeheerder voor assistentie.

 WEESKINDEREN DOOR AIDS

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |