Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws Cheques van bedrijven stromen binnen
24 december 2010 |

Cheques van bedrijven stromen binnen

Op dit moment stromen de cheques en donaties binnen. Het lijkt wel of heel Nederland mee helpt om zo veel mogelijk geld op te halen voor de weeskinderen door aids.

Naast particulieren hebben ook verschillende bedrijven zich afgelopen week ingezet voor Serious Request. Vrijdag kwamen verschillende bedrijven naar het Glazen Huis om de opbrengst aan te bieden in de vorm van cheque.

Een klein overzicht van de verschillende bedrijven die een bezoekje brachten aan het Glazen Huis. En meteen een cheque afleverden. De drie DJ’s waren enorm blij en verrast met de prachtige bedragen. Dat is wel te zien aan de vrolijke gezichten op de foto's.
 
wehkamp.png
Naast de inrichting van het Glazen Huis kwam Wehkamp.nl ook met een cheque naar Eindhoven. Dat was de opbrengst uit de speciale 3FM Serious Request-shop op Wehkamp.nl, waarvan 50 procent werd gedoneerd aan Serious Request. Bedankt voor jullie inzet en het mooie eindbedrag van 108.835 euro. 
 
office.png
Office Depot doneerde van elke bestelling van 99 euro of meer 10 euro aan 3FM Serious Request 2010. Dat resulteerde in een prachtig bedrag van 200.000 euro. Office Depot bedankt!
 
upc.png
Met de rode knop van UPC konden alle televisie-abonnees een bijdrage leveren aan Serious Request. Dat bleek een goede zet, want het leverde een bedrag van 101.260 euro op. Fantastisch. UPC en gulle gevers bedankt!


Mr. Present verzorgt de 3FM Serious Request webshop. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Serious Request. Geweldig! Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme.  


Free Record Shop organiseerde de cadeauweken. Klanten konden kiezen uit gratis cadeaupapier of speciaal SR cadeaupapier. Dat kostte 1 euro. In totaal werd er voor 42.500 euro ingepakt. Een mooi resultaat bedankt! 
 
De hele week werd er flink gezongen op de Markt tijdens de Philips Sing-a-Long. Hoe harder er werd gezongen, hoe meer er werd gedoneerd. Ook werden er tiara's verkocht. Het resulteerde in een mega bedrag van 225.000 euro. Super. Philips bedankt! 

Kan de in eigenschap Koppeling naar inhoud opgegeven URL niet ophalen. Raadpleeg uw sitebeheerder voor assistentie.

 WEESKINDEREN DOOR AIDS

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |