Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws Tweede tussenstand: ​494.024 euro
20 december 2010 |

Tweede tussenstand: ​494.024 euro

De tweede tussenstand van 3FM Serious Request is bekend: 494.024 euro! Bijna een half miljoen. Na een terugblik op de afgelopen 24 uur overhandigden Annemieke en Timur de envelop met tussenstand aan Coen. Een jaar geleden was de tweede tussenstand ​428.629 euro. Een mooi resultaat dus. Maar we zijn er nog lang niet. Je kan de actie op verschillende manieren steunen.

 
Het doel van 3FM Serious Request is zoveel mogelijk geld op te halen voor de stille slachtoffers van aids in Afrika: de kinderen die door aids hun ouders verliezen. Met het geld geven we de weeskinderen door aids weer een toekomst terug.  

Duet

Serious Request leeft. Dat is niet alleen te merken aan de tussenstand. Ook op de Markt in Eindhoven was het deze maandag erg druk. Niet vreemd. Het is hartstikke gezellig en het Glazen Huis trekt verschillende bn-ers. En die wil iedereen zien. Zo bleef Guus Meeuwis vannacht in het huis slapen. Samen met Sophie Hilbrand trakteerde hij het publiek op een duet. Rond koffietijd bracht oud-keeper Hans van Breukelen een bliksembezoek aan Giel, Coen en Gerard om een stukje teamspirit in het huis te brengen.  

Gouden studenten

In de middag stond de Markt opeens vol met roze paraplu's. Studenten van Inholland Diemen kwamen een cheque overhandigen. Ruim 5000 euro haalden ze op met hun actie. Ook de Ster doneerde aan Serious Request. Zij doneerden de volledige opbrengst van het stemmen tijdens de Ster Gouden Loekie verkiezing aan de actie. 

Kan de in eigenschap Koppeling naar inhoud opgegeven URL niet ophalen. Raadpleeg uw sitebeheerder voor assistentie.

 WEESKINDEREN DOOR AIDS

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |