Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws De eerste miljoen gepasseerd
21 december 2010 |

De eerste miljoen gepasseerd

1.004.986 euro. Dat is de tussenstand die dinsdag op de teller staat. Het inzamelen van geld voor Serious Request gaat dus goed: de eerste miljoen is gepasseerd. Met het opgehaalde geld kan het Rode Kruis kinderen ondersteunen die door aids hun ouders zijn verloren.

 
Uit heel Nederland reizen mensen naar de Markt in Eindhoven om een plaat aan te vragen of geld te doneren voor 3FM Serious Request. Op de Markt zijn genoeg activiteiten te doen. Zo gaven de deelnemers van The Voice of Holland dinsdagmiddag een klein concert. Voor een bijdrage mochten fans ook nog met de talenten op de foto.
 
Na een muzikale nacht met Dennis Weening bracht Karin Bloemen dinsdagochtend een bezoek aan het Glazen Huis. In haar kerstjurk leverde ze haar zelfgehaakte sjaal af, die La Bloemen beschikbaar stelde voor de veiling.
 
Alle acties en artikelen voor de veiling leveren dus een boel geld op. Nog even ter vergelijking met vorig jaar. Toen stond de teller na dag drie op 706.174 euro. Lekker bezig dus. Ga vooral zo door!

Kan de in eigenschap Koppeling naar inhoud opgegeven URL niet ophalen. Raadpleeg uw sitebeheerder voor assistentie.

 WEESKINDEREN DOOR AIDS

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |