Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws Vierde tussenstand: 1.755.088 euro
22 december 2010 |

Vierde tussenstand: 1.755.088 euro

Aan het eind van de middag was het weer tijd voor de tussenstand. Rond kwart voor vijf kwamen Annemieke en Ramon naar het Glazen Huis om de envelop te overhandigen. Inmiddels is er al een bedrag van 1.755.088 euro opgehaald. Ook dit keer ligt het bedrag weer hoger dan een jaar geleden. Toen stond de teller nog op 1.058.594 euro. 


Woensdag waren er weer vele hoogtepunten in- en rond het Glazen Huis. De middag stond in het teken van de kinderen. Het was namelijk kindermiddag. Een aantal kleine gasten bracht een bezoek aan de drie DJ’s en vermaakten zich prima. Dat kon ook niet anders met het optreden van kabouter Plop en in gezelschap van K3’s Josje.  

Willy en Frans

Willy Wartaal was degene die vannacht het Glazen Huis onveilig maakte. Hij weigerde te slapen en presenteerde vol enthousiasme Veiling TV. Lange Frans kwam ook nog even op bezoek. Hij zong een prachtig lied, geïnspireerd op levensverhalen van verschillende bieders.  

Lisa

Het verhaal van Lisa ontroerde de DJ’s. Het drietal was even stil toen Eric Corton zijn reportage liet horen. Voor kinderen zoals Lisa vraagt 3FM Serious Request 2010 aandacht. Steun de actie en vraag een plaat aan.
 
 

Kan de in eigenschap Koppeling naar inhoud opgegeven URL niet ophalen. Raadpleeg uw sitebeheerder voor assistentie.

 WEESKINDEREN DOOR AIDS

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |