Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws Eerste tussenstand bekendgemaakt
19 december 2010 |

Eerste tussenstand bekendgemaakt

Ongeveer 24 uur zitten de DJ´s al in het Glazen Huis. En inmiddels is de eerste tussenstand bekendgemaakt. Na dag 1 staat de teller staat op 273.745.

Zaterdagavond barstte de actie los. Prinses Margriet bracht een bezoek aan het Glazen Huis en deed vervolgens de deur op slot. Voor de veilig stelde de prinses een rondleiding in Paleis het Loo beschikbaar. De hoogste bieder krijgt een exclusief kijkje onder leiding van de prinses. 

Nadat de 3FM Serious Request officieel was begonnen kregen Coen, Giel en  Gerard al snel bezoek van de eerste slaapgast. Niemand minder dan Katja Schuurman hield de mannen de eerste nacht gezelschap. En ook Ellen ten Damme kwam even langs.

Zondag was het erg druk op de Markt in Eindhoven. Voor de brievenbus stond de hele dag een lange rij met gulle gevers die een mooi bedrag doneerden of de DJ´s vroegen een plaatje te draaien. De aftrap voor de voetbalwedstrijd PSV-Roda JC leverde 2000 euro op. Om half drie verzorgde DJ Coen vanuit het Glazen Huis het eerste fluitsignaal.

De DJ’s zitten nog tot en met vrijdag 24 december in het Huis. Tot die tijd maken ze non-stop radio en eten ze niets. Dit alles om aandacht te vragen voor de stille slachtoffers van aids in Afrika: de kinderen.  Wil je weten waar het geld van Serious Request heengaat? Kijk dan hier voor meer informatie.

Kan de in eigenschap Koppeling naar inhoud opgegeven URL niet ophalen. Raadpleeg uw sitebeheerder voor assistentie.

 WEESKINDEREN DOOR AIDS

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |