Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws Actie voor de stille slachtoffers van hiv en aids
3 november 2010 |

Actie voor de stille slachtoffers van hiv en aids

3FM en het Rode Kruis voeren van 18 tot en met 24 december 2010 voor de zevende keer actie voor een stille ramp. Dit jaar vanuit het Glazen Huis in Eindhoven. Tijdens 3FM Serious Request 2010 staan kinderen centraal die hun ouders aan aids hebben verloren. 

Aids doodt jaarlijks twee miljoen mensen. Juist de kinderen die achterblijven zijn de stille slachtoffers. Met het verlies van hun ouders verliezen ze ook de basis voor een normaal leven. Het doel van de actie is zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die hun ouders hebben verloren aan Aids.

Glazen Huis
Met Serious Request sluiten drie dj’s van 3FM zich zes dagen lang op in het Glazen Huis. Tijdens hun verblijf mag het drietal niets eten. Wel kunnen luisteraars 24 uur per dag en tegen betaling een plaat aanvragen. Ook komen er bekende Nederlanders op bezoek en organiseren luisteraars ludieke acties om geld in te zamelen.

Welke drie dj's dit jaar het Glazen Huis betrekken is nog niet bekend. Op dinsdag 16 november is de bekendmaking. Volg daarom de website en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 KINDEREN EN HIV

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |