Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws Kom in Actie voor Serious Request 2010
15 november 2010 |

Kom in Actie voor Serious Request 2010

Over 33 dagen start 3FM Serious Request 2010. In deze zevende editie vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor kinderen die hun ouders hebben verloren aan HIV/Aids.  Beroofd van hun toekomst staan ze er alleen voor. Het doel van de actie is zoveel mogelijk geld inzamelen om deze kinderen hun toekomst terug te geven. Help mee dit doel te bereiken. En kom ook in actie voor Serious Request.

Organiseer alleen of met vrienden een sponsorloop, geef een concert, was auto’s in de wijk of haal lege flessen op. Jong, oud, groot en klein. Iedereen kan meehelpen tijdens Serious Request: als het maar geld oplevert.

In het land zijn de eerste acties al opgezet. Zo organiseren leerlingen van een middelbare school in Meppel een zelfgemaakt kerstdiner. En houden de Bibliotheek Eindhoven en de Rabobank een sponsorleesactie.

Kom in actie en meld je actie aan. De leukste ideeën krijgen tijdens Serious Request extra aandacht op radio, televisie of internet. 

Lespakket

Voor middelbare school leerlingen heeft NTR: SchoolTV voor 3FM Serious Request een lespakket gemaakt. Het pakket sluit aan onder andere aan bij de lessen maatschappijleer, biologie, verzorging, aardrijkskunde en CKV.
Het lespakket bevat opdrachten om in de klas met het thema van 3FM Serious Request aan de slag te gaan. Bovendien maakt een klas kans op een backstage rondleiding in het Glazen Huis in Eindhoven.
 
Bedenk een eigen actie om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Zet de actie voor 10 december op www.seriousrequest.nl/school en voer die actie uit op 14 december.
 

 WEESKINDEREN DOOR AIDS

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |