Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws Ludieke acties voor weeskinderen door aids
26 november 2010 |

Ludieke acties voor weeskinderen door aids

Nog minder dan een maand. 22 dagen om precies te zijn. Dan start de zevende editie van 3FM Serious Request. De drie DJ’s zijn bekend. Veel mensen kijk er naar uit. Inmiddels zijn al heel wat ludieke acties bedacht om geld in te zamelen voor de weeskinderen door aids.

 
Jong en oud. Groot of klein. Het maakt niet uit. Alle leeftijden zetten zich in voor 3FM Serious Request 2010. Het aantal aangemelde acties staat al op 235. Hiervan organiseren middelbare- en bassisscholen al 54 acties. Hogeschool Schoevers in Eindhoven doet ook mee. Zij organiseren een wedstrijd waarbij deelnemers rennend een route afleggen door het centrum van de lichtstad. Het inschrijfgeld van de wedstrijd wordt gedoneerd aan het Glazen Huis.
 
Lege flessen verzamelen, rommelmarkten, koekjes bakken, diners en sponsorlopen. Ook bij andere verenigingen en clubs reageren mensen enthousiast op de oproep om zelf in actie te komen voor de stille slachtoffers van hiv in Afrika: de kinderen. Daklozen uit Eindhoven organiseren bijvoorbeeld op 16 december een benefietavond in het Klokgebouw in Eindhoven. En op 20 december fietst een groep wielrenners van Groningen naar het Glazen Huis op de Markt in Eindhoven. Een tocht van ongeveer 270 kilometer.
 
Kom ook in actie voor 3 FM Serious Request! Klik hier voor meer informatie!>>
 
koekjes.png

 Weeskinderen door aids

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |