Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws 3FM Serious Request 2010 is begonnen
18 december 2010 |

3FM Serious Request 2010 is begonnen

​3FM Serious Request 2010 is nu echt begonnen. De drie 3FM-DJ's werden zaterdagavond opgesloten door Prinses Margriet. Giel, Coen en Gerard blijven zes dagen in het Glazen Huis. Zonder eten. Om aandacht te vragen voor de stille slachtoffers van aids in Afrika: de kinderen. ​​​​​​​​​


Prinses Margriet vond het erg leuk om even in het Glazen Huis te zijn. “Er is een hoop geld nodig. Ik vind het fantastisch wat jullie doen", zei ze tegen de DJ's Coen, Giel en Gerard. "Aids wordt vaak onder de aandacht gebracht. Maar het is ook belangrijk dat juist de stille slachtoffers aandacht krijgen. En die stille slachtoffers van aids zijn vaak de kinderen.”

Plaat aanvragen
Natuurlijk mocht prinses Margriet ook een plaat aanvragen. Ze koos voor Mr. Blue van Rene Klijn: “Hij heeft aids een gezicht gegeven. En het taboe durven te doorbreken. Ook vind ik de tekst erg mooi!” 

Na de plaat van prinss Margriet, was het tijd om op te stappen en het huis te verlaten. Met de woorden: “Ik heb ontzettende bewondering voor jullie. Dus heel veel succes, maar ook sterkte”, verliet prinses Margriet het Glazen Huis en ging de deur op slot. 3FM Serious Request 2010 is begonnen! 

​​​​​

Kan de in eigenschap Koppeling naar inhoud opgegeven URL niet ophalen. Raadpleeg uw sitebeheerder voor assistentie.

 WEESKINDEREN DOOR AIDS

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |