Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws Records en acties goed voor 7574 euro
14 december 2010 |

Records en acties goed voor 7574 euro

De Kom Zelf-in Actie-dag voor 3FM Serious Request heeft een bedrag van 7574 euro opgeleverd. Coen, Giel en Gerard gingen het hele land door om op veel scholen mee te doen aan een actie voor Serious Request.

 
Tijdens de Kom Zelf-in Actie-dag werden verschillende acties georganiseerd. In Hilversum vestigden de drie DJ’s en 1400 leerlingen van een middelbare school het wereldrecord ‘Hoofd, schouders, knie en teen.’ Vervolgens moest Coen voortijdig afhaken en ging hij ziek naar huis. Gerard verkocht oliebollen in een kerstmannenpak en Giel ging de uitdaging aan om te abseilen van een kerk in Geldrop. 
 
De scholieren willen met hun acties zoveel mogelijk geld ophalen voor 3FM Serious Request. De actie wordt dit jaar gehouden vanaf de Markt in Eindhoven en duurt van 18 tot en met 24 december. Voor de zevende keer sluiten drie DJ’s zich op in het Glazen Huis om aandacht te vragen voor een stille ramp. Dit jaar zijn dat Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Gerard Ekdom. Zij vragen aandacht voor de stille slachtoffers van aids: de kinderen.  
 
Kom ook in actie voor de stille slachtoffers van aids: de kinderen


Kan de in eigenschap Koppeling naar inhoud opgegeven URL niet ophalen. Raadpleeg uw sitebeheerder voor assistentie.

 WEESKINDEREN DOOR AIDS

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |