Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2010 Nieuws Steun 3FM Serious Request
16 december 2010 |

Steun 3FM Serious Request

‚Äč3FM Serious Request zet zich dit jaar voor de zevende keer samen met het Rode Kruis in voor een stille ramp: de weeskinderen door aids. Kom ook in actie. Bijvoorbeeld door geld te doneren, een plaat aan te vragen of het sturen van een hulppakket.

banner sr10.png

 
Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u de actie ook op andere manieren ondersteunen: 
 
1. Leen tijdens de actie uw homepage uit: www.rodekruis.nl/leenjehomepageuit
Hiermee komen de bezoekers van uw site eerst op een pagina die in het teken staat van de actie. Met een eenvoudige doorklik komen zij vervolgens op de normale website. Het is een soort 'skin' voor uw website. Zo laat u zien dat u deze actie en het thema steunt en inspireert u zoveel mogelijke andere mensen dit ook te doen.
  
2. Op uw eigen website(s) of in uw netwerk de banners van 3FM Serious Request plaatsen:  www.rodekruis.nl/banners 
Deze banners vragen de bezoekers van uw website om een plaat aan te vragen voor de actie. De banners kunnen geplaatst worden van 15 december tot en met 24 december (rond 19.00 uur). Er zijn zowel flash-banners als animated gifs, in 5 verschillende formaten. 
 
3. Zelf een actie opstarten via http://3fm.komzelfinactie.nl/ en geld ophalen voor de stille slachtoffers van aids in Afrika: de kinderen. Bijvoorbeeld door het organiseren van een sponsorloop of het bakken van koekjes.
 

Kan de in eigenschap Koppeling naar inhoud opgegeven URL niet ophalen. Raadpleeg uw sitebeheerder voor assistentie.

 WEESKINDEREN DOOR AIDS

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Share |