Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2011 Actueel Kom in actie in het callcenter
5 december 2011 |

Kom in actie in het callcenter

Het Rode Kruis zoekt vrijwilligers die een tussen 18 en 24 december 2011 een handje willen helpen in het callcenter in Utrecht. Dit is de plek waar tijdens  3FM Serious Request 2011 de telefoontjes binnenstromen voor de plaataanvragen.  Voor een paar uur achter de telefoon krijg je een geweldige ervaring terug.

Zondag 18 december barst het los: 3FM Serious Request. Dit jaar rond het thema moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog. Een groot deel van de opbrengst komt binnen via de plaataanvragen van tienduizenden luisteraars. In ruil voor hun donatie, vragen zij hun favoriete plaat aan. Om die aanvragen te kunnen verwerken, wordt dit jaar een callcenter in Utrecht ingericht.

Help mee in het callcenter

Wil jij helpen en plaatsnemen in het callcenter in Utrecht? Stuur dan een e-mail naar 3fm@redcross.nl met als onderwerp ‘3fm callcenter’. Je krijgt een vergoeding voor je treinkosten en een gaaf T-shirt van 3FM Serious Request.
 
Check hieronder het callcenter rooster en geef in de mail aan wanneer je welke shift(s) wilt draaien, je kan je aanmelden voor één of meerdere shifts van 4 uur.

call center utrecht.png

Meld je aan

Vermeld in je mail: 

  • Je naam
  • Je telefoonnummer
  • Het aantal shifts dat je wilt draaien
  • De nummers van de betreffende shift 
  • Wil je meerdere shifts draaien? Geef je 1e, 2e, 3e keuze aan

Contact

Voor vragen neem contact op met Janneke Keereweer van het Rode Kruis via 3fm@redcross.nl of via 06-12987609 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 20.00 uur).

 

 THIS ONE´S FOR MAMA

lees meer over de stille ramp spacer Wat geef je een moeder met jouw donatie?
spacer
Lees meer over de resultaten van 3FM Serious Request spacer Eric Cortin terug in Oeganda