Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2011 Actueel Hoppy biedt hoop en vrijheid!
22 december 2011 |

Hoppy biedt hoop en vrijheid!

Rode Kruis Studentendesk Rotterdam lanceerde dit jaar een originele actie voor 3FM Serious Request: Hoppy! Een knuffelbeer die de afgelopen weken al op vele plekken is geweest om zo veel mogelijk geld op te halen voor de moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog.

Wat betekent je moeder voor jou?

De actie van Studentendesk Rotterdam kent een duidelijke link met de stille ramp die dit jaar centraal staat. Hoppy staat voor hoop en happy en weerspiegelt de kinderen van wie de moeder vecht tegen de gevolgen van oorlog. Hoppy wil dan ook iedereen in Nederland de vraag stellen: “Wat betekent je moeder voor jou?”

Op de foto voor geld 

Hoppy is aaibaar en knuffelbaar. Veel BN-ers zoals Froukje de Both en Waylon zijn al met Hoppy op de foto geweest. Iedereen mag met Hoppy op de foto. Daarvoor moet je wel een kleine donatie in de box doen.  

Hoppy biedt hoop

Zaterdag 24 december wordt Hoppy samen met het ingezamelde geld overgedragen aan de DJ´s. Normaal gesproken is een moeder een bron van hoop voor ieder kind. Studentendesk Rotterdam wil dit veranderen door Hoppy op te sturen naar een oorlogsgebied. Het doel? Voor één keer de rollen omdraaien en ervoor zorgen dat een kind (Hoppy) een bron van hoop wordt voor iedere moeder die door een oorlog is getroffen.

Meer informatie over Hoppy kijk hier!

Hoi ik ben Hoppy!

 THIS ONE'S FOR MAMA

lees meer over de stille ramp spacer Wat geef je een moeder met jouw donatie?
spacer
Lees meer over de resultaten van 3FM Serious Request spacer Eric Cortin terug in Oeganda