Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2011 Actueel De tussenstand van woensdag: 1.203.941 euro
21 december 2011 |

De tussenstand van woensdag: 1.203.941 euro

Het is weer kwart voor vijf geweest en dat bekent dat er weer een nieuwe tussenstand is. Na dag 3 is er al meer dan 1 miljoen euro opgehaald. €1.203.941 euro om precies te zijn.

Rode Kruis-ambassadeur Irene Moors had de eervolle taak om vannacht de Coen, Timur en Gerard wakker te houden. Irene vond het wel een "hysterisch nachtje!" Naast dansen, zingen en nog meer nachtelijk bezoek was er ook tijd om gezellig een potje te sjoelen met de heren. Moe en met een knorrende maag verliet de presentatrice het huis.

Kindermiddag

Woensdag is kindermiddag. Ook dit jaar. Op de Beestenmarkt was het dus ontzettend druk. Heel veel kinderen kwamen met hun ouders naar Leiden om een glimp op te vangen van de DJ'S in het Glazen Huis. Of om mee te doen in de clip van Ilse de Lange. Die werd namelijk vandaag opgenomen op de Beestenmarkt.

Ga zo door!

Vorig jaar stond de teller na dag drie op 1.004.986 euro. Het gaat dus héél goed dit jaar! Ga vooral zo door. Op naar een prachtig bedrag voor al die moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog.

 

 THIS ONE'S FOR MAMA

lees meer over de stille ramp spacer Wat geef je een moeder met jouw donatie?
spacer
Lees meer over de resultaten van 3FM Serious Request spacer Eric Cortin terug in Oeganda