Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2011 Actueel Tussenstand 1: 295.382 euro!
19 december 2011 |

Tussenstand 1: 295.382 euro!

3FM Serious Request 2011 kent een vliegende start. Op de eerste dag staat de teller al op 295.382 euro. Even terugblikken naar vorig jaar. Toen lag het bedrag na de eerste dag op 273.745 euro. Dit jaar dus ietsje meer en dat is mooi want: een goed begin is het halve werk!

 
Na weken en dagen van aftellen barstte de actie zondagavond eindelijk los. Snow Patrol-zanger Gary Lightbody draaide de deur op slot. Al snel daarna volgde de eerste slaapgast van dit jaar. Niemand minder dan zangeres Krystl kwam de DJ’s Coen, Timur en Gerard een nachtje vergezellen.  

Kom je langs?

Ondanks dat de vakantie nog niet is begonnen en veel Leidse studenten tentamens hebben, was het maandag al erg druk op de Beestenmarkt in Leiden. Heb je ook zin om langs te komen? Download dan de plattegrond van Leiden met een overzicht van alle activiteiten rond 3FM Serious Request.  

Doe mee vanuit je luie stoel

Kan je er dit jaar helaas niet bij zijn? Doe dan mee vanuit je luie stoel. Vraag bijvoorbeeld een plaat aan of Stuur een hulppakket naar een moeder die vecht tegen de gevolgen van oorlog.
 

 THIS ONE'S FOR MAMA

lees meer over de stille ramp spacer Wat geef je een moeder met jouw donatie?
spacer
Lees meer over de resultaten van 3FM Serious Request spacer Eric Cortin terug in Oeganda