Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2011 Actueel Tussenstand dinsdag: 662.858 euro
20 december 2011 |

Tussenstand dinsdag: 662.858 euro

De tweede tussenstand is een feit. Na dag 2 van 3FM Serious Request 2011 staat de teller op 662.858 euro. Een prachtig resultaat waarmee we niet alleen de moeders kunnen helpen, maar ook hun gezin.

Tot grote vreugde van Coen bracht zanger Rinus vannacht een bezoek aan het Glazen Huis. Hij zong één van zijn liedjes en stelde een huiskamerconcert ter beschikking voor de veiling. Heb je interesse? Vergeet dan niet te bieden! De hele avond en nacht door was het feest met slaapgast Jorgen Rayman. Twan Huys kwam even langs en Miss Montreal had de eer om Gerard wakker te maken.

Serious Rescue

Ondertussen lopen de acties maar door. Serious Rescue bracht vandaag een bezoek aan Leiden. Zij namen een cheque mee van maar liefst 12.500 euro. Dat allemaal dankzij de fantastische actie van de Nederlandse brigades. Maar dat is nog niet alles want Serious Rescue gaat door. Wil je meer weten kijk dan hier.

Help mee!

Dag 2 kent dus weer een prachtige opbrengst. Maar we zijn er nog lang niet. Vraag daarom snel je favoriete plaat aan of doneer direct!

 

 THIS ONE'S FOR MAMA

Kan de in eigenschap Koppeling naar inhoud opgegeven URL niet ophalen. Raadpleeg uw sitebeheerder voor assistentie.