Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2011 Actueel Bijna 2 miljoen voor moeders geraakt door oorlog!
22 december 2011 |

Bijna 2 miljoen voor moeders geraakt door oorlog!

De twee miljoen is in zicht! Er is weer een nieuwe tussenstand. Tot nu toe is er al 1.972.140 euro opgehaald voor de moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog. Een prachtige opbrengst! Ter herinnering vorig jaar was dit bedrag: 1.755.088 euro

Inmiddels zijn we al over de helft van de actie. De DJ's houden het nog goed vol. Misschien wel omdat ze zulke overheerlijke sapjes voorgeschoteld krijgen. Nou ja overheerlijk? Die van donderdmiddag werd bestempeld tot het 'goorste sapje ever' namelijk een zuur augurkenvochtsapje.  

Tweede brievenbus

In Leiden wordt het ondertussen steeds een stukje drukker. De rij voor de brievenbus was donderdag zo lang dat er een tweede brievenbus is bijgemaakt. Twijfel je dus nog om naar Leiden te komen, omdat je geen zin hebt in een lange rij te staan? Bedenk je dan niet langer en kom gewoon naar het Glazen Huis!

Hier doen we het voor: mama's!

De actie loopt als een trein! Maar we moeten niet vergeten waar we al dat geld voor inzamelen. Namelijk voor al die moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog. Het Rode Kruis helpt deze moeders met onderdak, medische hulp en noodhulpgoederen zoals voedsel, drinkwater, zeep en keukengerei. Maar ook met het verdienen van een eigen inkomen en het terugvinden van in de chaos vermiste familieleden.

Een moeder is de stille kracht van een gezin, maar in oorlog redt ze het niet alleen. En haar kinderen redden het niet zonder haar kracht. Help je een moeder dan red je een heel gezin. Vraag dus snel een plaat aan!

 THIS ONE'S FOR MAMA!

lees meer over de stille ramp spacer Wat geef je een moeder met jouw donatie?
spacer
Lees meer over de resultaten van 3FM Serious Request spacer Eric Cortin terug in Oeganda