Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2012 Actueel Eindstand 3FM Serious Request: € 12.251.667,-
26 december 2012 |

Eindstand 3FM Serious Request: € 12.251.667,-

De opbrengst van 3FM Serious Request 2012 is maar liefst € 12.251.667,-! Een waanzinnig hoog bedrag. Hiermee gaan wij babysterfte te lijf.  

Heel Nederland in actie

Nederland heeft een week lang in het teken gestaan van 3FM Serious Request. De negende editie van de actie was dan ook een enorm succes. De Oude Markt in Enschede werd dag en nacht druk bezocht en de hele stad stond in het teken vn het evenement. Ook de acties op de Kom in Actie site bleven binnenstromen.
 
Eindstand 3FM Serious Request

€ 3.630.663,- meer dan vorig jaar

Vorig jaar werd er in Leiden € 8.621.004,- opgehaald om moeders in oorlogsgebieden te helpen. Het is dit jaar gelukt om nog meer geld op te halen! Wij verbaasde ons dan ook elke dag weer over de hoge tussenstanden.

Begeldeiding en ondersteuning bieden

Met de opbrengst begeleidt het Rode Kruis moeders tijdens de zwangerschap, biedt medische zorg en voorzieningen tijdens de bevalling en ondersteunt bij de zorg voor het pasgeboren kind. Op deze pagina kun je hier meer over lezen.

Doneren kan nog

3FM Serious Request 2012 is voorbij. Maar je kunt nog steeds doneren en helpen babysterfte terug te dringen.

Blijf op de hoogte. Volg ons op Facebook en Twitter

Wil je op de hoogte blijven over wat het Rode Kruis met het geld van 3FM Serious Request doet? Lees het laatste nieuws op onze website of volg ons via Facebook en Twitter.