Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2012 Partners

Partners van 3FM Serious RequestVodafone

Doneer je mobiel - VodafoneElke gedoneerde telefoon – oud of nieuw, werkend of stuk – is geld waard en levert een bijdrage aan de actie van 3FM Serious Request. Lever een mobieltje in bij een Vodafone- of Belcompanywinkel. Online inleveren? Ga naar mobilerequest.nl. 
Tijdens de actieweek kun je je mobieltje inleveren op de Oude Markt in Enschede naast het Glazen Huis.  Iedereen die een oud toestel inlevert krijgt een kaart met een code. Met deze code kun je een hartenwens inspreken bij radio-dj en presentator Klaas van Kruistum. Tijdens de 3FM Serious Request week gaat iedere dag een van deze wensen in vervulling!

 
UPC

Doneer met de rode knop van UPC
Gebruik de rode knop op een afstandsbediening van UPC om een donatie te doen aan 3FM Serious Request. Je kunt direct een bedrag doneren of een plaat aanvragen. UPC maakt de chequebox op de oude markt in Enschede mede mogelijk. Hier kun je je cheque inleveren in de vorm van een filmpje. Ieder uur wordt een compilatie van deze chequefilmpjes uitgezonden op tv.

Mr. Present

Bestel 3FM Serious Request artikelenMr.Present is al een aantal jaar de officiële merchandise leverancier voor 3FM Serious Request. Zij maken t-shirts, tassen, knuffels en de 3FM Serious Request speen. De artikelen zijn de koop op de Oude Markt in Enschede en op www.seriousrequestshop.nl. De gehele opbrengst hiervan gaat naar 3FM Serious Request.

Wehkamp

Bestel het 3FM Serious Request t-shirtDankzij Wehkamp is het Glazen Huis van alle gemakken voorzien. Zo kunnen de dj’s in de actieweek zo goed mogelijk functioneren. Daarnaast heeft Wehkamp ook dit jaar weer een 3FM Serious Request t-shirt gemaakt. Bestel het shirt op www.wehkamp.nl. De totale opbrengst hiervan gaat naar 3FM Serious Request.
 

FrieslandCampina: Ervaar het goede van melk in december

Logo campina.jpgFrieslandCampina steunt 3FM Serious Request door de verkoop van speciale actieverpakkingen in de actieperiode, om 50.000 aanstaande moeders in Afrika te helpen. Voor elk verkocht pak gaat er een bedrag naar 3FM Serious Request.
Ook de medewerkers en melkveehouders van FrieslandCampina komen in actie! Koop ook een Campina actieverpakking of speel een liedje voor de koeien in de stal via http://www.cowsrequest.nl/ !