Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2012 Help mee als vrijwilliger bij 3FM Serious Request

Help mee als vrijwilliger bij 3FM Serious Request

GHKL.jpg

​Wat doe jij in de week voor Kerst?

Ik_steun_3FM_Serious_Reques.jpg

 

Van dinsdag 18 t/m maandag 24 december is het weer zover: 3FM Serious Request! Giel, Michiel en Gerard worden 7 dagen lang opgesloten in het Glazen Huis in Enschede. Ze gaan non-stop radio maken en daarmee zoveel mogelijk geld ophalen voor het Rode Kruis.

Wat kun jij doen?

Elk jaar zijn er meer dan 500 vrijwilligers nodig die ons tijdens de actieweek helpen. In Enschede kunnen we je hulp goed gebruiken. En ook dit jaar is er weer een callcenter in Utrecht.

Functies


Gastheer/gastvrouw
Er worden tijdens het evenement heel veel bezoekers verwacht aan de binnenstad van Enschede. Enschede Promotie is verantwoordelijk voor de informatievoorziening voor al deze mensen. Daarom zoeken we gastheren/-vrouwen om mensen welkom te heten en hun vragen te beantwoorden, om zo ieders verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! Ben jij enthousiast en ken je de binnenstad van Enschede als geen ander? Klik hier.
 
Callcenter Utrecht
Een groot deel van de opbrengst van 3FM Serious Request komt binnen met verzoeken van tienduizenden luisteraars die, in ruil voor hun donatie, hun favoriete plaat aanvragen. Om al die aanvragen te kunnen verwerken is in Utrecht een callcenter ingericht. Lijkt het jou wat om in het callcenter in Utrecht te helpen, klik hier.

Sta jij ook in de Ere Haag op kerstavond?!
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers (ouder dan 16 jaar) die maandagavond 24 december in de Ere Haag willen staan om de 3FM DJ’s Michiel,Gerard en Giel een warm welkom te geven. De 3FM DJ’s lopen door de Ere Haag door naar het podium om daar de cheque te ontvangen. Dit is een unieke ervaring!

Sta jij ook in de Ere Haag?! Klik hier om je aan te melden. Tijd en plaats volgen in de week van 18 december.

Aanmelden voor verschillende functies

Wil je meerdere diensten en meerdere dagen bij ons helpen? Vul dan per functie een apart formulier in. Het zou fijn zijn als je bij de motivatie aangeeft dat je je voor meerdere functies aanmeldt. 

Let op: het is niet mogelijk om je reiskosten te vergoeden.