Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2013 Presentaties en gastlessen Bedrijven

Bedrijven

Het Rode Kruis heeft ongeveer 50 promotievrijwilligers die in heel Nederland ingezet worden om een 3FM Serious Request presentatie te geven bij bedrijven en instellingen.

Hoe ziet een presentatie eruit?

De presentatie is interactief en is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Hieronder wordt per onderdeel beschreven wat het inhoudt en hoe een module is opgebouwd.
V = vaste inhoud
A = aanvullende modules

1. 3FM Serious Request algemeen (V)

Al negen jaar organiseert 3FM in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis een nationale inzamelingsactie voor een stille ramp. Tijdens de presentatie wordt kort het werk van het Rode Kruis besproken en wordt er algemene informatie over 3FM Serious Request gegeven.

2. De stille ramp 2013 (V)

Hier wordt de definitie van een stille ramp uitgelegd. Tevens wordt een toelichting gegeven over de stille ramp van 2013: Kinderen die sterven aan diarree en wat het Rode Kruis doet om besmetting te voorkomen.

3. Kom in actie (V)

Tijdens de presentatie wordt een toelichting gegeven hoe je de 3FM Serious Request actie kan ondersteunen en ontvang je informatie over de kom in actie website. Er wordt uitleg gegeven over het aanmaken van een actie en welke promotiematerialen wij aanbieden om de actie nog mooier/ leuker te maken.

4. Ons bedrijf /instelling steunt 3FM Serious Request. Maar hoe? (A)

Wil jouw bedrijf of instelling in actie komen, maar vinden jullie het lastig om een actie te bedenken, wij hebben de oplossing. Tijdens de presentatie vertellen wij over inspirerende acties die in voorgaande edities zijn gehouden en met succes!

Voor elke presentatie hebben wij een beamer en een computer met geluid nodig. Aan onze presentaties zijn geen kosten verbonden.

Presentatie aanvragen

Via dit formulier kun je een 3FM Serious Request presentatie aanvragen. Jouw aanvraag wordt door een 3FM Serious Request coördinator in de regio in behandeling genomen. Binnen 5 werkdagen wordt er contact met je opgenomen.
Heb je nog vragen, dan horen wij het graag via 3fm@redcross.nl