Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2014 Kom in actie

Kom in actie voor 3FM Serious Request 2014

In de week voor kerst sluiten de drie 3FM-dj's zich op in het Glazen Huis om geld op te halen voor de stille ramp, seksueel geweld tegen meisjes en vrouwen in comflictgebieden. Kom in actie voor 3FM Serious Request 2014 en help slachtoffers van seksueel geweld. Je kunt op allerlei manieren helpen. Zo kun je een sponsorloop organiseren, koekjes bakken, alleen, of samen met je vereniging, school of bedrijf. Vraag een plaat aan, doneer direct een geldbedrag of verzin zelf een actie om geld in te zamelen. Kijk voor meer informatie en aanmelding van je actie op www.kominactie.nl.

Een actie opzetten in Haarlem

​Wil jij iets doen in de binnenstad van Haarlem? Ga dan naar de website van Serious Request Haarlem​. Hier k​un je je actie digitaal aanmelden. In oktober maakt de gemeente Haarlem de indeling bekend en informeren we je over een geschikte plek en mogelijkheden. WE gaan ons best doen om iedereen een mooie locatie te bieden in de stad. Je aanmelding is echter geen garantie dat je een plek hebt. Vanzelfsprekend zijn alleen activiteiten toegestaan die opbrengsten opleveren voor 3FM Serious Request. Tijdens de actieweek is er geen ruimte voor overige activiteiten op de Grote Markt.

Gastles op school of presentatie bij een bedrijf

We geven gastlessen en presentaties, bij jou op school of in jouw bedrijf. Over de achtergronden van deze stille ramp en over 3FM Serious Request in het algemeen. In verband met de gevoeligheid van het thema werken wij op scholen met een aangepast programma voor verschillende groepen leerlingen. Heb je interesse in een gastles of presentatie, aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dat kan via 3FM@redcross.nl.