Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2015 Glazen Huis in Heerlen

Glazen Huis in Heerlen

​Het Glazen Huis staat van 18 tot en met 24 december 2015 op het Pancratiusplein in Heerlen. Kom in actie voor 3FM Serious Request en zet je in voor de scholing en training van kinderen en jongeren in conflictgebieden.

3FM Serious Request 2015

Jaarlijks sluiten 3 3FM-dj's van NPO 3FM zich in de week voor Kerst op in een glazen studio in het centrum van een grote stad ergens in Nederland. De 3FM-dj's eten 6 dagen niets en maken 24 uur per dag live-radio en televisie. Ze zijn non-stop online te volgen vanuit het Glazen Huis en roepen zoveel mogelijk mensen op in actie te komen voor het goede doel. Bijvoorbeeld door tegen betaling een plaat aan te vragen. Of door zelf een actie op touw te zetten.

Wat kun jij doen voor 3FM Serious Request?

Je kunt op allerlei manieren helpen. Alleen, of samen met je vereniging, school of bedrijf. Vraag een plaat aan, doneer direct een geldbedrag of verzin zelf een actie om geld in te zamelen. Je kunt bijvoorbeeld een sponsorloop organiseren, koekjes bakken of met je hele school een actie opzetten. Kijk voor meer informatie en aanmelding van je actie op de kominactie site.

Meer weten?

Lees hier over kinderen en jongeren die leven in conflictgebieden en wat het Rode Kruis doet om te helpen.

Informatie voor scholen

In het najaar van 2015 geven wij uitleg over 3FM Serious Request 2015 speciaal voor leerlingen en scholen. 

Voorgaande edities?

Lees hier over de besteding van het geld van voorgaande edities.

 ​