Nederlandse Rode Kruis
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2016 Beschikbare functies

Beschikbare functies

​​Dit jaar zijn er meer dan 500 vrijwilligers nodig die ons tijdens de actieweek helpen. In Heerlen  kunnen we je hulp goed gebruiken met de diverse functies. Alle onderstaande functies zijn in Heerlen.

De brievenbus

De brievenbus is een belangrijkste aspecten van 3FM Serious Request. Hier komen mensen uit het hele land hun geld brengen. Het is belangrijk om een goede doorstroom van mensen te hebben, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Ondanks de drukte, moet je altijd vriendelijk blijven en waar nodig ondersteuning bieden. Lijkt het je wat om bij de brievenbus te staan, klik dan hier.

Callcenter

Vorig jaar leverde 3FM Serious Request alleen al in Nederland ruim € 12 miljoen op! Een groot deel van dit bedrag komt binnen met verzoeken van tienduizenden luisteraars die, in ruil voor hun donatie, hun favoriete plaat aanvragen. Om al die aanvragen te kunnen verwerken, wordt ook dit jaar een callcenter ingericht. Lijkt het jou wat om in dit callcenter te helpen, klik dan hier.

3FM Serious Chequebox

Niet alle donaties passen door de brievenbus. Hiervoor wordt een aparte ruimte ingericht nabij het Glazen Huis. Hier worden de cheques nauwkeurig geregistreerd en is het van belang dat er een goede doorstroom is. Wij hebben jou nodig om dit te bereiken! Lijkt het je wat om de chequeregistratie mede in goede banen te leiden, klik dan hier.

Ontvangstcomité

Je bent werkzaam op het Pancratius plein en de Bongerd waar je bezoekers ontvangt en doorverwijst naar bijvoorbeeld het Glazen Huis, de chequebox of de merchandise. Je bent op twee pleinen werkzaam en een aanspreekpunt voor mensen die vragen hebben. Tevens stem je de toffe en originele acties af met de productie. Lijkt het je wat, klik dan hier.

Reservebank

Voor deze functie kan je je niet opgeven, maar wordt je automatisch ingedeeld als je deze dag wel beschikbaar bent maar de functie(s) vol zit(ten). Als je op de reservebank zit ben je vier uur aanwezig zodat we je voor diverse activiteiten kunnen inzetten, kortom je bent de vliegende keep en wees niet bang dat je je verveeld er is altijd wel wat te doen. Wil je niet op de reservebank geef dit dan in het aanmeldingsformulier aan.

3FM Serious Request callcenter eindshow op 24 december

Na zes dagen komen de 3 DJ’s op 24 december ’s avonds het Glazen Huis uit om het ingezamelde bedrag live te onthullen.

Maar tòt dat moment, roepen wij heel Nederland, tijdens een live TV-show voor de allerlaatste keer op om nog een donatie te doen! Op vier  plekken in Nederland worden callcenters ingericht: Almere, Ede, Haarlem en Eindhoven. Meer informatie en je inschrijven.


Let op: het is niet mogelijk om jouw gemaakte reiskosten te vergoeden.