Nederlandse Rode Kruis
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2016 Functieprofiel ontvangstcomité

Functieprofiel ontvangstcomité

​Voor het Pancratiusplein en de Bongerd in Heerlen zoeken we vrijwilligers voor het ontvangstcomité.​

Wat ga je doen?

Je bent werkzaam op het Pancratiusplein en de Bongerd waar je bezoekers ontvangt en doorverwijst naar bijvoorbeeld het Glazen Huis, de chequebox of de merchandise. Je bent op twee pleinen werkzaam en een aanspreekpunt voor mensen die vragen hebben.

Ben jij:

● Gastvrij, enthousiast en flexibel
● 21 jaar of ouder
●  Woonachtig in- of rondom Heerlen (evt. reiskosten kunnen nl. niet worden vergoed)
●  Minimaal 2 diensten beschikbaar
●  Al werkzaam als promotievrijwilliger

Beschikbare diensten:

Zaterdag 19 december – zondag 20 december
9:00 – 13:00 uur
13:00 – 17:00 uur
17:00 – 21:00 uur 

Maandag 21 december – donderdag 24 december
13:00 – 17:00 uur
17:00 – 21:00 uur 

Lijkt het je wat?

Aanmeldingsprocedure

  1. Meld je aan.  Je staat dan bij ons in het systeem, maar je bent nog niet ingedeeld. Dat kan pas gebeuren nadat je je beschikbaarheid via Randstad hebt aangegeven.
  2.  Activeer ‘Mijn Randstad’: binnen 72 uur ontvang je een link van Randstad om ‘mijn Randstad’ te activeren. Met deze link kan je je beschikbaarheid voor de actieweek aangeven.
  3.  Geef je beschikbaarheid door: vergeet niet je beschikbaarheid door te geven. Alleen als jouw beschikbaarheid bij ons bekend is, kunnen wij je inplannen.
  4.  Rode Kruis-team plannen: vanaf 6 december gaat het team plannen. Je ontvangt tussen 6-9 december no geen bericht hierover.
  5.  Accepteer de diensten in het rooster: op 10 december ontvang je een bericht per sms met de tijden, data en functie(s) waar je bent ingedeeld. Je moet dan nog wel de diensten accepteren, accepteer je dienst(en) voor 12 december 2015 anders sta je niet ingedeeld. In ‘mijn Randstad’ kan je alleen al je diensten accepteren. Kan je toch een dienst niet meer helpen, laat het dan voor 12 december 2015 weten via 3FMSRvrijwilliger@redcross.nl
  6. Definitieve planning: als je je diensten hebt geaccepteerd, dan ontvang je alleen nog een bericht als er een verandering is in de dienst. Je kan altijd op ‘mijn Randstad’ je diensten zien.

Wil je meer informatie over de aanmeldprocedure, kijk dan hier  voor de uitgebreide handleiding.

 

LET OP! Je kan je alleen via de link aanmelden, aanmeldingen via 3FMSRvrijwilliger@redcross.nl  worden niet verwerkt.  Eventuele reiskosten worden niet vergoed. Er kunnen nog  wijzingen komen in de tijden. Veranderingen zijn in het rooster op 10 december zichtbaar.