Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2016 Gastlessen en presentaties Presentatie bedrijven en verenigingen

Presentatie bedrijven en verenigingen

De 3FM Serious Request presentatie aan bedrijven en verenigingen is interactief en bestaat uit een aantal onderdelen. ​

1. 3FM Serious Request algemeen en Rode Kruis 

De presentatie start met algemene informatie over het Rode Kruis en over de afgelopen edities van 3FM Serious Request. ​

2. De stille ramp 2015: The Next Generation 

We beginnen met de definitie van stille ramp. 3FM Serious Request 2015 zet zich in voor de generatie van de toekomst in oorlog en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem.​

3. Kom in actie 

De vrijwilliger legt uit hoe zij een actie kunnen opstarten voor 3FM Serious Request. Er is uitleg over de Kom in Actie website en de aanmaak van een eigen pagina. 

4. Ons bedrijf of vereniging steunt 3FM Serious Request. Maar hoe?

Wil jouw bedrijf of vereniging in actie komen of wijden jullie een project aan 3FM Serious Request maar vinden jullie het lastig om leuke acties te bedenken. Wij hebben de oplossing. Tijdens de presentatie geven we inspiratie aan de hand van de meest succesvolle acties van afgelopen edities. 

Benodigde apparatuur 
Voor elke les hebben wij een beamer en een computer met geluid nodig. Aan onze gastlessen zijn geen kosten verbonden. 

Wij adviseren om minimaal 3 weken van te voren een gastles aan te vragen. In overleg en op basis van beschikbaarheid van de promotievrijwilligers wordt er een dag en tijdstip gekozen. 

Gastles aanvragen 

Via dit formulier kun je een 3FM Serious Request gastles aanvragen. Jouw aanvraag wordt door een 3FM Serious Request coördinator in de regio in behandeling genomen. Binnen 5 werkdagen wordt er contact met je opgenomen. 
 
 Heb je nog vragen, dan horen wij het graag via 3fm@redcross.nl ​