Nederlandse Rode Kruis
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2016 Handleiding aanmelden Randstad

Handleiding aanmelden Randstad

​Fijn dat je je wilt aanmelden als vrijwilliger! We helpen je op weg met onderstaande uitgebreide instructies voor aanmelding. ​

​Ook dit jaar heeft het Rode Kruis ondersteuning gekregen van Randstad Uitzendbureau voor de vrijwilligerswerving. Wij maken gebruik van hun planningsysteem.

Lees goed de onderstaande stappen door zodat jouw aanmelding goed bij ons binnenkomt en wij je kunnen inplannen.


1. Meld je aan: vul  alle gegevens in en geef aan voor welke functies jij ingedeeld wilt worden.  Je staat dan bij ons in het systeem, maar je bent nog niet ingedeeld. Dat kan pas gebeuren nadat je je beschikbaarheid via Randstad hebt aangegeven.
2. ‘Mijn Randstad’ activeren: binnen 72 uur ontvang je per mail, zie hieronder,  een link van Randstad om ‘mijn Randstad’ te activeren. Met deze link kan je je beschikbaarheid voor de actieweek aangeven.

activeer uw randstad account.png 

3. Geef je beschikbaarheid door: alleen als jouw beschikbaarheid bij ons bekend is kunnen wij je inplannen. Hier onder hoe ‘ mijn Randstad’ eruit ziet. Als je alleen dagdelen beschikbaar bent moet je dit per dag opgeven. Als je hele dag beschikbaar bent kan je dit voor meerdere dagen tegelijk doen. Rechts in het scherm worden de blokken waarin ze aangegeven hebben beschikbaar te zijn, groen.

 

geef je beschikbaarheid door.png 

 

4. Rode Kruis planned  team in: vanaf 4 december gaat het team plannen. Je ontvangt tussen 4-9 december nog geen bericht hierover.
5. Accepteer de diensten in het rooster: op 11 december ontvang je een bericht per sms met de tijden, data en functie(s) waar je bent ingedeeld. Je moet dan nog wel de diensten accepteren,  voor 12 december 2015 anders sta je niet ingedeeld. Dit doe je in ‘mijn Randstad’. Kun je toch onverwacht een dienst niet draaien, laat het dan voor 12 december 2015 weten via 3FMSRvrijwilliger@redcross.nl
Heb je je diensten geaccepteerd, dan zie je de diensten terug zoals in onderstaand scherm.
Selecteer wel de juiste week selecteren anders zijn de diensten in het rooster niet zichtbaar!

diensten.jpg 

 

6. Definitieve planning: als je je diensten hebt geaccepteerd, dan ontvang je alleen nog een bericht als er een verandering is in de dienst. Je kunt altijd op ‘mijn Randstad’ je diensten zien.

Randstad Uitzendbureau heeft een app, deze kan je gratis downloaden op je smartphone. Met jouw ‘mijn Randstad’ account’ kan je inloggen en ontvang je het rooster op jouw telefoon. 

Privacy policy
Voor 3FM Serious Request 2015 maakt het Rode Kruis gebruik van het planningsysteem van Randstad Uitzendbureau. Als je het Rode Kruis als vrijwilliger wilt steunen tijdens de 3FM Serious Request actieweek, gebeurt de aanmelding via de website van Randstad Uitzendbureau. De gegevens van de vrijwilligers worden opgenomen in de database van Randstand, doch uitsluitend gebruikt door het Rode Kruis. De vrijwilliger wordt niet benaderd door Randstad Uitzendbureau.
Randstad verzorgt alleen de technische ondersteuning van de database.  De gegevens van de vrijwilliger worden overgedragen aan het Rode Kruis en verwijderd in de database van Randstad  nadat 3FM Serious Request volledig is afgerond. Het Rode Kruis respecteert de privacy van alle vrijwilligers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Jouw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.