Nederlandse Rode Kruis
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request 2016 3FM dj's

3FM dj's

Artikel delen?

Q: Welke dj’s gaan het Glazen Huis in?
A: Dit wordt najaar 2017 bekend gemaakt. 

Q: En deze editie mogen ze nog steeds niks eten? Waarom niet?
A: Vanaf de allereerste editie op het Neude in Utrecht heeft het niet eten in het Glazen Huis een symbolische waarde gekregen. Sindsdien is het onderdeel van 3FM Serious Request. Alleen met de groentesapjes, met daarin de meest noodzakelijke mineralen en voedingsstoffen, krijgen ze de minimale energie binnen die het mogelijk maakt om het zes dagen vol te kunnen houden. Maar het zijn vooral de actievoerders in het land en op het plein, de overige 3FM-dj’s, bands en artiesten, die de energie geven die ze zo hard nodig hebben.

Q: Wie bepaalt welke dj’s het Glazen Huis in gaan?
A: NPO 3FM kiest de dj’s in samenspraak met de omroepen die de programma’s op 3FM maken.

Q: Waarom zitten er geen vrouwen in het Glazen Huis?
A: Alle 3FM dj’s zetten zich in voor 3FM Serious Request. Héél NPO 3FM vraagt van 18 tot en met 24 december aandacht voor de stille ramp. Of dat mannen of vrouwen zijn, is geen issue.

Q: Gaan dit jaar weer twee 3FM dj’s het  Glazen Huis in?
A: Sinds november van 2016 is bij NPO 3FM een hoop anders, nieuw. NPO 3FM is een zender die volop in transitie is, op alle vlakken en staat voor nieuw talent, nieuwe muziek en nieuwe ervaringen. Ook 3FM Serious Request was in 2016 op meerdere vlakken iets anders. Zo zaten er twee 3FM-dj’s in het Glazen Huis: Domien en Frank. Dat was een bijzonder zware uitdaging, maar ook een nieuwe ervaring. Het kan maar dus zo zijn dat komende editie van 3FM Serious Request anders gaat zijn en een andere bezetting kent dan voorgaande jaren. Daar zijn we tenslotte jongerenzender voor. 

Terug naar de pagina alle 'Veel gestelde vragen'