Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes 3FM Serious Request Word vrijwilliger 3FM Serious Request

Word vrijwilliger 3FM Serious Request

​Wij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor 3FM Serious Request 2016. Het team voor dit jaar is reeds van start gegaan, maar voor 2017 zoeken wij nieuwe vrijwilligers die ons ondersteunen.​ Meld je aan! 

Artikel delen?

Vrijwilligers.jpgWord vrijwilliger tijdens de actieweek! (Foto: Rode Kruis)

3FM Serious Request promotievrijwilliger

In de aanloop naar 3FM Serious Request zoekt het Rod​e Kruis vrijwilligers die gastlessen en/of ​presentaties willen geven bij scholen en/of bedrijven. Je wordt getraind over de Stille Ramp 2017 en over het evenement in zijn algemeen. Daarnaast ontvang je ook een presentatie training. Het is een afgebakend project van vier maanden (september t/m december) waarin je flexibel wordt ingezet, bij jou in de buurt. Meer weten en/of je inschrijven kan hier​.

Vrijwilligers tijdens de actieweek

Tijdens de actieweek van 18-24 december zijn er ook vrijwilligers nodig op en rond het plein waar het Glazen Huis staat. Je kan ingezet worden bij de brievenbus, om de mensen die willen doneren in goede banen te leiden, maar ook zijn er vrijwilligers nodig in het callcenter, bij de cheque box als mensen een cheque inleveren en een video komen opnemen​. Er is genoeg te doen in desbetreffende stad in de week voor Kerst. Lijkt het jou leuk om hier een bijdrage aan te hebben, laat dan via dit formulier​​ jouw gegevens achter. In november start de aanmelding en dan ontvang je een mail van ons om je in te schrijven voor de diverse functies​.​

 

​​